VAŽNO OBAVEŠTENJE

Poštovani pacijenti,

želimo da Vas obavestimo o novonastaloj situaciji prouzrokovanoj virusom Corona koja će sigurno potrajati još neko izvesno vreme. Od samog početka pandemije pratimo predloge nadležnih organa i postupamo po pravilima u cilju zaštite naših pacijenata i zdravstvenih radnika.
Primenjujemo najviše standarde dezinfekcije i sterilizacije opreme celog našeg zavoda.
Termine zakazivanja smo organizovali tako da smanjimo broj pacijenata u prostoru naše čekaonice, kako se u njoj u isto vreme ne bi nalazilo više ljudi.
Naš zavod nastavlja normalno, ali u smanjenom obimu da radi s pacijentima iz oblasti radiologije i ultrazvuka, a u slučaju bilo kakvih promena obavestićemo Vas putem naših sistema obaveštavanja, ili ćemo Vam se lično javiti u slučaju da imate zakazani termin.

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i uvek nam se možete obratiti putem društvenih mreža ili nas pozvati telefonom: 011/239-02-47,011/239-02-82,062/41-83-89,069/239-02-82
ili na e-mail:zavodcukarica@gmail.com

Poštujemo sve preopruke nadležnih službi, te smo pojačali dezinfekciju nekoliko puta dnevno. Sterilizacija i dezinfekcija opreme i prostora vrši se svakodnevno više puta u toku dana, dok je obavezno pranje ruku sapunom i toplom vodom, kao i dezinfekcija ruku sredstvima na bazi alkohola , te se bez toga ne može pristupiti našem prostoru.
Konstantno pratimo razvoj situacije i prema tome se usklađujemo kako u radu tako i postupanju.

S obzirom na trenutnu situaciju, molimo Vas da se pridržavate sledećih pravila:

  1. Dođite tačno u zakazano vreme
  2. Punoletne osobe dolaze bez pratnje, osim u slučaju kad je pratnja neophodna
  3. Za sve preglede i eventualne znake hitnosti prvo nas pozovite u radno vreme

Ako imate bilo kakve simptome kao što su povišena telesna temperatura, kašalj, glavobolja, gušobolja ili slično, molimo Vas da otkažete termin i da nas o tome pre dolaska obavestite.

MOLIMO VAS DA SE PRIDRŽAVATE PREPORUČENIH MERA, KAKO BI ZAJEDNIČKIM SNAGAMA SMANJILI MOGUĆNOST TRANSMISIJE I ŠTO PRE PREBRODILI STANJE KOJE NAS JE ZADESILO. ZAJEDNO SMO JAČI.

Hvala Vam na razumevanju,
Vaša zdravstvena ustanova MR ČUKARICA