MAGNETNA REZONANCA POPUSTI

Svi pregledi obavljaju se magnetnom rezonancom jačine 1.5T.

magnetna rezonanca cena Najpovoljnija cena

MAGNETNA REZONANCA JEDNA REGIJA


Popust snimanje jedne regije na magnetnoj rezonanci: glava, vratna kičma, torakalna kičma, lumbalna kičma ili angiografija.

10.900RSD

9.800 RSD

ponedeljkom i petkom

magnetna rezonanca cena Popust

MAGNETNA REZONANCA KOLENA


Popust na magnetnu rezonancu kolena. Snimanje je vodjeno stručnim timom naših radiologa od kojih po završenom pregledu dobijate očitan nalaz u pisanoj formi, kao i CD filmove.

11.100 RSD

Sredom

magnetna rezonanca cena popust

Magnetna rezonanca MRCP


Magnetna rezonanca žučne kese i žučnih puteva sa popustom, vodjena stručnim timom naših radiologa od kojih po završenom pregledu dobijate očitan nalaz u pisanoj formi, kao i CD filmove.

11.100 RSD

Utorak

magnetna rezonanca cena Popust

MAGETNA REZONANCA ABDOMENA


Popust na magnetnu rezonancu abdomena. Snimanje je vodjeno stručnim timom naših radiologa od kojih po završenom pregledu dobijate očitan nalaz u pisanoj formi, kao i CD filmove.

11.100 RSD

utorak

magnetna rezonanca cena Popust

MAGNETNA REZONANCA MALE KARLICE


Popust na magnetnu rezonancu male karlice. Snimanje je vođeno stručnim timom naših radiologa od kojih dobijate nalaz u pisanoj formi, kao i CD filmove. Trajanje 1h.

11.100 RSD

utorak

magnetna rezonanca cena Popust

MAGNETNA REZONANCA ABDOMENA I MAGNETNA REZONANCA MALE KARLICE


Popust na magnetnu rezonancu abdomena i male karlice.

20.000 RSD

Utorak

magnetna rezonanca cena Popust

MAGNETNA REZONANCA DOJKI


Najsavremenija dijagnostička metoda u ranom otkrivanju bolesti (tumora) dojki - MR dojki, vodjena stručnim timom Onkološkog instituta. Cena snimanja je sa uračunatim kontrastnim sredstvom.

20.000RSD

18.500 RSD

magnetna rezonanca cena Akcija

ENTEROGRAFIJA


Iskoristite akcijsku ponudu snimanja tankog creva na magnetnoj rezonanci - mr enterografija, sa uračunatim kontrastnim sredstvom.

28.000 RSD

magnetna rezonanca cena Najpovoljnija cena

MAGNETNA REZONANCA GORNJEG DELA TELA


Iskoristite akcijsku ponudu i uradite magnetnu rezonancu gornjeg dela tela (glave, krvnih sudova mozga, vratnog dela kičme) vodjenu stručnim timom naših radiologa.

27.500 RSD

magnetna rezonanca cena Najpovoljnija cena

Magnetna rezonanca cele kičme i glave


Magnetna rezonanca cele kičme(vratni, torokalni i lumbalni) + magnetna rezonanca glave. Sve u istom danu, sa opisom doktora radiologa i instrukcije za dalje lečenje.

37.000 RSD

LETNJA AKCIJA

Zdravstvena ustanova MR Čukarica odobrava svakog meseca popuste i pakete svojim pacijentima na specijalističke i radiološke preglede/snimanja. Popusti važe za posetioce našeg sajta. Da bi ste bili informisani o trenutnim povoljnostima, pratite naš web sajt.


Vaša MR Čukarica.