Vaš Porodični Lekar

Lekar opšte medicine je lekar kome se pacijent prvom obraća u slučaju zdravstvenih problema. On treba da bude ono što se naziva porodični lekar. Nažalost pojam porodičnog lekara odavno je zaboravljen.

 

Naša ustanova se trudi da lekar opšte medicine vodi računa o zdravlju svih članova porodice i time što ih dugo poznaje lakše donosi odluku o njihovoj dijagnozi i daljem lečenju.
Cilj nam je da se što viče približimo metodama Zapada tj, da pacijent jednom godišnje redovno obavlja pregled lekara opšte medicine, laboratorijske analize, rentgen plića, kardiološki pregled, ultrazvuk abdomena, ginekoločki pregled, mamografija i/ili ultrazvuk dojki i nakon pedesete godine životana svakih pet godina pregled debelog creva-kolonoskopija.

 

Svi ovi pregledi mogu se obaviti u našoj ustanovi jer nam je cilj bio da upravo na jednom mestu možete proveriti svoje zdravlje.

 

Lekar opšte medicine je svakodnevno prisutan u našoj ustanovi i na raspolaganju pacijentima za sve konsultacije kao i preglede u slučaju akutnih bolesti.